Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 21857
Bijdrager Theo Koenen
Jaar: 1947
Onderwerp.: Sport |Voetbal |Overig Voetbal
Onderwerp 2: Bedrijven / Industrie |Tabaksindustrie |Mignot & De Block / Phillip Morris

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Voetbalelftal Mignot & De Block

Beschrijving Voetbalelftal Mignot & De Block PMB aug. 1947. Vooraan: Ad Schellekens, Sjeng Fransen, ?. Daarachter v.d.Nieuwenhof en Jan Verhoeven. Achterste rij: v.d.Put, ?, ?, Toon Nuchelmans, Loet van Beek, ?, ?, ? Waarschijnlijk op het terrein bij de Augustijnendreef.
Geplaatst op 17-10-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 19-10-2009
Naam: Rita Litsenburg img

De man in de bovenste rij, 2e van rechts is mijn vader toen 25 jaar oud. inmiddels al 20 jaar overleden. Mijn moeder werkte toen ook daar en zij hebben elkaar daar dus ontmoet, ik hoop op reactie


Datum: 10-08-2010
Naam: Piet Verstegen Queensland Australia img

Van de 3 mannen geknield dacht ik aan de linkerkant een vriend van mij te herkennen met de naam van Hans Berteling. Hans woonde dicht het VOJ gebouw (Hendrik De Keyzerlaan) met de aangrenzende speeltuin in Woensel, of was het wellicht de straat Cornelis Dankertstraat waar hij woonde? Wie weet? Hans speelde ook in een VOJ elftal als een doelman.


Datum: 10-08-2010
Naam: Harry Bouwens img

De familie Berteling woonde volgens mij in de Keldermanstraat. Ik meen me te herinneren dat ze begin jaren 50 zijn geëmigreerd naar Canada. Zoon Jan zat bij mij in de klas op de lagere school. Was net zo blond als zijn vader op de foto. Kijk maar eens op foto 7899, de middelste rij, 3de van rechts.