Fotonr.: 19288
Bijdrager Jacques van der Meer
Jaar: 2000
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Stratumseind
Onderwerp.: Horeca |Cafés |Centrum, Café Bonzo/ De Schoen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Café Bonzo

Beschrijving Als vervolg op café De Schoen?
Geplaatst op 26-03-2009

Reacties

Datum: 26-03-2009
Naam: Frans Nijsten img

Eindelijk dan toch een foto van de Bonzo Bar. Ik was er al een tijdje naar op zoek. Dat was een geweldige plaats om gezellig uit te gaan. De eigenaar, Alfons, stond altijd aan de deur om je persoonlijk welkom te heten en was een eerste klas gastheer. Ik heb het over de jaren tachtig en begin jaren negentig, toen ik met veel collega's regelmatig na werktijd naar de Bonzo ging om er dan altijd een aangename avond te hebben. Er was altijd een hoop volk van diverse nationaliteiten, want de hotels verwezen de internationale gasten kennelijk altijd naar de Bonzo.


Datum: 13-08-2011
Naam: Diana van Rossum img

Dit is wel super gaaf. Wie ging er niet naar Bonzo? Ik kwam er van 1977 tot 1981. Geweldig en altijd een goede sfeer.


Datum: 18-09-2011
Naam: Peter van den Brand img

Frans, inderdaad, Alfons was een geweldige gastheer. Hij verwelkomde elke klant en had altijd tijd voor een praatje, ook al was het stampvol. Bonzo was een hele gezellige bar. Ik weet nog dat Alfons (Bonzo) de zaak begon, het was 1976. Hij zei eens: ¨Ik kom zo vaak in de kroeg, ik kan er beter zelf een beginnen¨. De eerste dagen na de opening lekte de rode verf van het plafond op de kleren van een aantal mensen. De verf hechtte niet goed.


Datum: 24-04-2016
Naam: Miranda van Hees img

Was een fijne kroeg. Je kon er als meisje gerust alleen naar toe gaan. Je had altijd aanspraak van de uitsmijter en Alfons zelf. Bedankt voor die onvergetelijke tijd.


Datum: 08-05-2016
Naam: Yvonne img

Ik heb Alfons op Ibiza ontmoet samen met zijn toenmalige partner Carla. Dat zal in 1986 of 1987 geweest zijn. Geweldige vakantie geweest! Daarna nog naar de Bonzo geweest herinneringen ophalen!
=== Yvonne, wil je nog even jouw achternaam bekend maken? (Red.) ===


Datum: 13-03-2017
Naam: Christ img

Wie kwam er niet in Bonzo? Ik kwam er van 1983 tot 1996 met enige regelmaat. En altijd eerst even een gesprekje met Alphons en meestal ook Carla. Een kroeg waar je altijd welkom was, waar je altijd aanspraak had en waar het altijd gezellig was. En ik heb nooit gezien dat er geweld werd gebruikt. Een paar jaar geleden kwam ik terug in Eindhoven... Geen Bonzo meer ... Geen Alphons/Carla en geen bekenden ... Jammer.
Waar in Eindhoven is nog zo'n kroeg als Bonzo? Wist ik het maar ..
<<< Chris, we missen je achternaam. (Red.) >>>


Datum: 13-03-2017
Naam: Hans van Melis img

Wie kwam er niet in Bonzo? Bonzo? Nooit van gehoord. Hoe kort heeft die kroeg bestaan? Ach 1976-tot ca 2000. Waarschijnlijk was ik toen al te oud voor het Eind. Ik ken wel het café van Sjaak en Thea. Wie kwam er in die tijd niet bij Sjaak en Thea?