Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 19286
Bijdrager Rudy Vogels
Jaar: 1951
Onderwerp.: Muziek & Zang |Koren / Zangverenigingen |Politie Zangkoor

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Politie zangkoor

Beschrijving Politie zangkoor met St Catharina Jeugdkoor.Voorste rij 5e van links Jos Peels, 8e van links Willy van den Wittenboer
Geplaatst op 26-03-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 06-07-2009
Naam: Loes Mesman img

Hallo, ik wist niet dat er ooit een politiekoor is geweest! Ben zelf dochter van Louis Dassen en echtgenote van Rinus Mesman.
Ik zit op het moment al bijna 23 jaar bij Polimix. Dit koor is ontstaan door de reisjes van Mevrouw Vrensen. Enkele dames die graag zongen in de bus hebben een koor opgericht, daar zijn andere dames bijgekomen, vandaar de naam Polimix. We zingen regelmatig in bejaardenhuizen en hebben er nog steeds heel veel plezier in. Ook op het politiebureau, samen het het politieorkest enkele optredens verzorgd. Groet, Loes Mesman


Datum: 20-07-2009
Naam: Ger van der Palen img

Hallo, dat er een politiekoor was wist ik ook niet, terwijl ik toch mijn vader als een van de leden herken  (3e li. eerste rij heren)  De kalende man links van hem (voor ons als kijker) herken ik als de dirigent (Staals??) van de Politieharmonie, waarvan mijn pa ook lid was. Het jochie 5e van links 1e rij is ongetwijfeld mijn broer Henk, terwijl ik rechts boven broer Ad meen te herkennen. Ik wist niet eens dat zij ook bij een koor hadden gezeten als jongetjes (de rest van de familie namelijk wel) Moet ik toch eens navragen.
Volgens mij woonde de genoemde Willy van de Wittenboer in de Kreeftstraat (het vooruitstekende witte huis vlak bij de Scheidingstraat)