Locatie 1.:Gestel |725 Bennekel-West, Gagelbosch |Locatellistraat

Een reactie op deze foto insturen

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Veloc 2

Beschrijving Veloc 2 kampioen in klasse 111 van de afdeling Noord-Brabant en promoveerde naar de reserve 3e klasse van de KNVB (seizoen 1990/91)
Geplaatst op 13-03-2009

Reacties

Datum: 16-04-2009
Naam: Rene Reniers img

Super elftal dit Veloc 2.
Toch het fijnste elftal wat ik mee heb gemaakt.
We hebben werkelijk alles gewonnen: kampioen,beker en allerlei toernooien.
Staande van links naar rechts: Peer van Kasteren leider, Wim Klos, Marco Tobben, Rene Reniers, Toine Aanraad, Johan ?, Patrick Fassaart, Toine Zweegers.
Zittend van links naar rechts: Appie,Moestafa, Frans vd Wildenberg, Sergio Levesi, Frank Blatter, Haffied, ??,  Pa vd Wildenberg vlagger.

Datum: 14-02-2011
Naam: Frans Verhoeven img

Dit is het tweede elftal van Veloc dat op 7 april 1991 via een 4-0 zege op de reserves van Reusel Sport het kampioenschap behaalde van klasse 111 van de Brabantse Voetbalbond. In deze wedstrijd scoorde Frank Blatter voor de rust. In de tweede helft waren Abdullah Oualkaid en Toine Aanraad de doelpuntenmakers voor Veloc, nadat eerder een Reuselnaar de bal in het eigen doel had gedeponeerd.
Staande v.l.n.r.: Peter van Kasteren (coach), Wim Klos jr. Marco Tobben, René Reniers, Toine Aanraad, Johan van den Hombergh, Patrick Fassaert en Antwan Sweegers (keeper).
Hurkend v.l.n.r.: Abdullah Oualkaid, Mustafa Gökce, Frans van den Wildenberg, Sergio Livesi, Frank Blatter, Hafid Azaoum, Oscar Dekkers en Hans van den Wildenberg (grensrechter) .

Naam: Wil van Hout img

Geen wonder dat jullie kampioen werden, heeft de scheidsrechter wel eens geteld met hoevelen jullie waren?

Datum: 15-02-2011