Fotonr.: 18993
Bijdrager Henk den Exter
Jaar: 2007
Locatie 1.: Gestel |711 Schrijversbuurt
Onderwerp.: Panorama - Luchtopnames |Gestel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Omgeving H Hartkerk

Beschrijving Een luchtfoto van de Hoogstraat. Gestelsestraat en Ploegstraat met een stuk van de Hof van Eden met de kerk van het H.Hart van Jezus duidelijk in beeld.
Geplaatst op 02-03-2009
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 12-03-2013
Naam: Paul van der Cingel img

Helemaal rechtsonder mijn oude school aan de Akkerstraat, van waaruit ik een prachtig zicht had op de klok van de HH kerk als ik de klas uitgestuurd was.


Datum: 13-03-2013
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Hopelijk doen ze nog iets nuttigs met het kerkgebouw, want daar is de laatste jaren meer dan anderhalve ton aan resauratiekosten in gestoken. Daarnaast bevinden zich in de kerk vele waardevolle kunstobjecten, die het gebouw naast zijn bijzondere internationale missen, zijn bestaansrecht geven. Het bisdom heeft echter anders beslist.
De oude school rechtsonder blijft waarschijnlijk als gebouw bestaan. Een goede kennis van mij probeert samen met wat anderen de gebouwen te kopen en een nieuwe bestemming te geven. Uiteindelijk is dat ook gelukt bij de H. Hart Jongensschool, waar nu twee gezinnen in wonen.


Datum: 13-03-2013
Naam: Paul van der Cingel img

Ik ben een jaar of 15 geleden nog in mijn oude school geweest, op wat tochtwerende afscheidingen na, nog precies zoals in mijn tijd 50 jaar daarvoor. Een nieuwe bestemming i.p.v. sloop juich ik toe.