Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 17939
Bijdrager Rudy Vogels
Jaar: 1950
Onderwerp.: Overheidsdiensten |Politie |Politiemensen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Retraite Politiebond (1)

Beschrijving Retraite van de Politiebond St Michael in Vught.
Geplaatst op 21-11-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 26-07-2009
Naam: Ger van der Palen img

Vooraan herken ik dhr. v.d. Werff; of hij toen al hoofdcommissaris was weet ik niet, maar zijn plaats naast de geestelijkheid doet dat wel vermoeden.
In het midden bovenaan dhr. van Rooy(en??) die ik ken als voorzitter van deze bond. Het gaat hier trouwens over de algemene bond; er was ook een katholieke bond St. Michaël, waarvan mijn pa nog voorzitter is geweest


Datum: 26-07-2009
Naam: Tini van Rooij img

De aanwezigheid van de geestelijkheid doet mij toch vermoeden Ger, dat dit de Katholieke bond betreft, zoals de inzender ook al aangaf. De lange Pliesie heette van Rooijen en hier op deze foto kun je dus echt zien hoe lang hij was.


Datum: 28-05-2010
Naam: Ger van der Palen img

Mijn opmerking van 26-07-2009 zat er inderdaad naast. De vergissing is gelegen in het feit dat mijn pa ook voorzitter van Michaël is geweest, maar dat zal dan na Van Rooyen zijn geweest. En anders is Korsakov weer actief.


Datum: 23-06-2010
Naam: Ger van der Palen img

Op de mooie site gemeentepolitie.nl las ik dat mijn pa inderdaad eerst secretaris was van St. Michaël en later Van Rooyen opvolgde als voorzitter. Voor geinteresseerden is bovenvernoemde site echt de moeite van het bezoeken waard. <<zie homepage bij Diverse links (red.)>>


Datum: 25-10-2010
Naam: René van Rooijen img

Is inderdaad mijn Opa, Marinus van Rooijen.