Geen Google maps coördinaten aanwezig

Fotonr.: 17410
Bijdrager Frans van Beers
Jaar: 1931
Onderwerp.: Sport |Voetbal |EVV Eindhoven

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

EVV Eindhoven 1931/32

Beschrijving Afd. IV Zuidelijke 1e Klasse.

Staande v.l.n.r.: G de Gier, A Dillen, S Hertzberger (res), J van Gennep, A de Zeeuw (res), P Peters, E Rutten en H Maas.
Knielend: H Snel, W van Tuyl, J Franssen, J van Oosterhout en E Tebak.
Geplaatst op 14-10-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 14-10-2008
Naam: Tini van Rooij img

Keeper Heintje Maas heeft nog jaren een sigarenzaak gehad op het Hemelrijken. Daar waren ook de kaartjes voor de thuiswedstrijden van EVV in de voorverkoop.


Datum: 14-10-2008
Naam: Jo .Geerings img

Dillen woonde in de Floralaan.O. en zijn zoon Toon speelde later bij Tivoli en E. Tebak had een slagerswinkel in de Koreanderstraat en zijn 2 zonen speelden later ook bij E.V.V.Eindhoven. Dat waren Jo en Frans Tebak. .Ik ben daar gekomen tot Jo er mee ophield.


Datum: 03-11-2011
Naam: T Roodbol img

Beste Jo, woonden die van Dillen niet bij ons op het Lavendelplein, langs de fam. Clavaux?


Datum: 04-11-2011
Naam: Jo.Geerings img

Nee, T Roodbol, hij woonde in de Floralaan, tussen de Edelweisstraat en de Distelstraat. Ongeveer het 4de huis van de hoek Edelweisstraat.


Datum: 06-03-2015
Naam: A.van Overbruggen img

Wim van Tuijl in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw succesvolle trainer bij voetbalverenigingen de Spechten (Picus) en Tongelre. Zijn vrouw Truus was een fanatieke supporster. Onder zijn leiding speelde ik mijn 1e wedstrijd in het eerste elftal van Tongelre. Dat was op het Spechtenterrein aan de verlengde Javalaan (zwarte pad naar de Brugstraat). Die wedstrijd werd gewonnen door Tongelre met 1-0 door een doelpunt van Jan Verhulst.
Deze wedstrijd werd op het Spechtenterrein gespeeld omdat deze al verschillende keren was afgelast en Vlissingen, met o.a. amateurinternationaal Moens in de gelederen, enkele wedstrijden minder had gespeeld en een eventuele competitievervalsing zou kunnen ontstaan. De voetbalvelden van Tongelre op het nieuwe Burg. van Engelandsportpark hadden toen nog geen drainage. Vlissingen werd dat seizoen kampioen van de hoogste,1e klasse amateur, en ook amateurkampioen van Nederland.