Fotonr.: 16927
Bijdrager Hans van Melis
Jaar: 2008
Onderwerp.: Muziek & Zang |Bands / Orkesten |Mickey Finn

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Mickey Finn

Beschrijving Was dat ook 60's? Klonk goed. Nu naar het Dynamofestival, toch meer mijn stijl. Ow ja, zijn dat alle drie Puchs?

Geplaatst op 01-09-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 08-04-2009
Naam: Ad Louwers img

Wat een herinneringen, wat een band eind zestiger en begin zeventiger jaren. Mooie herinneringen. Maar ze zijn weer terug. Op zaterdag 25 april treedt Mickey Finn weer op in het Vestzaktheater in Son samen met discjockey René Bekkers. Voor de oudere en nieuwe fans een avond om niet te missen.


Datum: 02-11-2012
Naam: Tom van Bokhoven img

Mooie tijden gekend ook met deze band. Ze speelden regelmatig bij 't Zolderke op het Gerardusplein.


Datum: 22-10-2013
Naam: Rob Venis img

Leuk dat deze band op "Eindhoven in beeld" staat. Het was mijn 1e band in de jaren '60 toen ik nog in Veldhoven woonde en in Eindhoven werkte. Het was toen een geweldige tijd met Mickey Finn. In 2007 werd de band benaderd door de Eindhovendse "back to the sixties"-organisatie die deze band en andere Eindhovense groepen weer tot leven wist te brengen voor een "back to the sixties"-festival in Eindhoven, in december 2007. Dit is de band toen zo goed bevallen dat we hebben doorgepakt en nog steeds, zij het in gewijzigde bezetting, geregeld optreden.
Rob Venis, toetsen Mickey Finn.


Datum: 13-10-2016
Naam: Ben Brekelmans img

Helaas kwam vandaag dit bericht: "Trouwe fans, vrienden en alle muziekminnende die Mickey Finn warmte toestralen. Het doek is gevallen, de coulissen blijven dicht en de versterkers worden niet meer aangesloten. Na het spetterende optreden in Bladel van 2 april 2016, waar wij na 9 jaar ons laatste optreden hebben gehad, moeten wij helaas Mickey Finn opbergen in de archieven van de Nederlandse Popmuziek. Wij betreuren dat er geen afscheidsconcert meer mogelijk is, om gezondheidsreden van één van de leden."
Mickey Finn revivalde op Back to the Sixties 2007 en trad sindsdien weer met enige regelmaat op, w.o. bij de Summer in the Sixties-edities van 2008 en 2014. Jammer dat er nu noodgedwongen een eind is gekomen aan het muzikale leven van deze populaire oer-Eindhovense sixtiesband. Thank you for the music, Mickey Finn!