Fotonr.: 15446
Bijdrager Onbekend
Jaar: 1958
Locatie 1.:Stratum |212 Rochusbuurt |Tuinstraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Lagere Scholen / Basisonderwijs |Stratum, St Jorisschool / St Jansschool / De Hasselbraam

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

klassefoto 1958 St. Jorisschool Tuinstraat

Beschrijving Deze klassefoto en nog een kopie van de andere zesde klas van meneer Neggers heb ik in 1985 gekregen als aanloop naar een reünie, die overigens heel geslaagd was. Uiteraard weet ik mezelf te staan op de tweede rij tweede van rechts, Wim Horvers. Verder wel bekende gezichten, maar namen ho maar. Wie kent wie nog?
Geplaatst op 01-04-2008

Reacties

Datum: 02-04-2008
Naam: Hans Van Stratum img

Ik ben degene zittend tweede van rechts.


Datum: 02-04-2008
Naam: Arnold Gruijthuijsen img

Dit was de zesde klas van meester Van Engelen. Zelf zat ik in de andere zesde klas bij meester Van Genuchten. Sommigen komen mij bekend voor. Een poging voor namen: achterste rij tweede van links Piet Bel; middelste rij tweede van links Jan van de Velden.


Datum: 13-09-2009
Naam: Els Kauffeld-Schraven img

Op deze foto herken ik mijn broer Hans Schraven, tweede rij, derde van links.
Op de achterste rij helemaal links staat buurjongen Albert Troost.


Datum: 12-05-2011
Naam: Wim Verhulst img

Volgens mij onderste rij, 2e van links ? Kluytmans, 5e van links (ikzelf-Wim Verhulst), achterste rij 5e van links ? Ligvoet, middelste rij 6e van links ? Thomassen.


Datum: 27-08-2011
Naam: M.Schats img

Onderste, derde van links ben ik, zesde van links Cor Leemeier. Tweede rij, derde van links Pieter v.d. Boom, zesde van links Harrie Thomassen dan Tonnie van Herk. Derde rij, tweede van links Henny Mariën, zevende van links Tonnie Retera.


Datum: 17-05-2014
Naam: Frank Schlichting img

De middelste rij helemaal rechts ben ik Frank Schlichting. Derde rij zesde van links is volgens mij die jongen van Lammers. Helemaal rechts is de broer van Harrie Thomassen, zijn voornaam weet ik niet meer.