Fotonr.: 15066
Bijdrager Therese Sauter-Roijers
Jaar: 1947
Onderwerp.: Verenigingen |Buurtverenigingen / Buurtactiviteiten |Ranonkelstraat

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Buurtvereniging Ranonkelstraat

Beschrijving Rechts onder tweede van rechts: dhr. Ubachs. Bovenste rij helemaal rechts: dhr. Swemmers. Wie weet nog meer namen?

Met dank aan Jan Ubachs.
Geplaatst op 20-02-2008

Reacties

Datum: 21-02-2008
Naam: A.J. van Lingen img

Links naast de heer Ubachs (kaal hoofd en snor) zit P. Honings, portier op het Juvenaat Eikenburg en schoenmaker. Boven hem zit zijn vrouw. In de tweede rij rechts (met snor) is Dekkers, die o.a. als aanzegger optrad bij overlijdens in de buurt.


Datum: 07-05-2008
Naam: Vera Borrenbergs-van Hoof img

Wat verrassend! Linksboven is mijn vader, Emiel van Hoof. En was de vierde van links niet dhr. Van Brunschot? En meneer Dekkers, die altijd in vol ornaat met steekhoed de onheilstijdingen kwam brengen. Ik herken verschillende gezichten, maar de namen schieten me niet te binnen.


Datum: 09-05-2008
Naam: Vera Borrenbergs-van Hoof img

Het jaartal waarin deze foto gemaakt is, klopt volgens mij niet. Ik ben in november 1948 geboren in het voormalige zusterhuis aan de Kloosterdreef, omdat mijn moeder niet thuis kon bevallen vanwege dat het huis nog niet ingericht was. Mijn vader woonde in Woensel en mijn moeder in Strijp. Aan de zomerkleding te zien zou de foto dus van 1949 moeten zijn. Als ik het fout heb, zou ik dat graag willen weten.