Fotonr.: 14937
Bijdrager Peter Verhagen
Jaar: 1964
Locatie 1.:Woensel |422 Kronehoef |Kaarderstraat
Onderwerp.: Scholen / Onderwijs |Beroepsonderwijs / Nijverheidsscholen / ROC / Summa College |3e Technische School

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

3eAslan, onze leraar, w LTS Kaarderstraat klas 3mb

Beschrijving De fotogenieke leraar Nederlands, De Wit, met zijn snor en bril, staat hier tussen de leerlingen. We zijn nog ooit met een paar klasgenoten wezen vissen met hem in een bootje op de Maas en hebben daarna lekker macaroni bij hem thuis gegeten. Bovenaan de 2e vanaf rechts is Peter Verhagen, de getinte jongen hiervoor is Gerard Verwoord. In het midden op de grond Van Balen. Uiterst rechts met bril Pascal die altijd overal aanzat met zijn pisvingers, tenminste dat zei de leraar altijd, wat een uitgestreken smoelen hebben wij hier, maar de ijzerzaag hangt klaar om geladen te worden.
Geplaatst op 01-02-2008

Reacties

Datum: 02-02-2008
Naam: Mari Kieneker img

Leraar de Wit was een fijne sociale vent die in de Sterrenbuurt woonde. Wij zijn met de klas bij hem thuis geweest en hebben hem, als klas, volgens mij nog meegeholpen met zijn verhuizing naar Nuenen. Ik dacht dat dhr. De Wit toen ook nog adjunct-directeur van de derde LTS was.


Datum: 02-02-2008
Naam: Wim Lodewijks img

Rechts achter de bankschroef met het plaatje 3MB (derde klas metaalbewerken) gehurkt is volgens mij Jan Hageman van de Eckartseweg 280.


Datum: 01-05-2014
Naam: Henri Mutsaers img

Op de foto rechts van de leraar is Henri Mutsaers, daaronder is Martien Renders, in het midden derde van links is van der Heijden en daarnaast Van den Heuvel.