EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

9226

Bijdrager:

Jaar:

1975

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

713 Hagenkamp

Straat:

Maria van Bourgondiƫlaan

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Overige Bedrijven / Industrie

Onderwerp 3.:

AZEO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Algemeen Ziekenfonds v. Eindhoven en Omgeving. (2)

Beschrijving

Carnaval personeel Algemeen Ziekenfonds voor Eindhoven en Omgeving (AZEO) in 1975, het jaar van de Vrouw. I.p.v. een prins carnaval dat jaar een prinses carnaval. Mijn adjudant rechts naast mij was Gerrit van Baarlen, in 2005 op 94-jarige leeftijd overleden. Daarachter staan Jan Roest en Henk van Leeuwen. Links van mij staat Hennie Gerrits. Ook deze drie heren zijn inmiddels overledes. En wie geeft hier verkeerd alaaf? De lokatie was weer de Hagenkamp aan de Maria van Bourgondiëlaan.


Geplaatst op

12-02-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 13-02-2007
Naam: Ben Brekelmans  
img

Tsjonge jonge, dat nu net Bolhoed Hennie met zijn verkeerde hand alaaf geeft! Met links alaaf, met rechts een hand voor de prins/prinses, bijv. als dank voor een persoonlijke onderscheiding. De Hagenkamp was (en is?) inmiddels jarenlang de residentie van De Kletsmeiers.


Datum: 29-09-2013
Naam: Hanny Bazelmans Spijkers  
img

Dat is lang geleden Marijke. Wel erg leuk om weer te zien. Lieve groet, Hanny.


Datum: 01-10-2013
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Hanny, dat jij nou bij deze foto terecht moet komen. Dat zou ik eerder verwachten bij een van de ULNO-fotos op deze site b.v. foto 24185.
Ik ga je binnenkort effe mailen. Leuk weer eens iets te horen van je.


Datum: 20-01-2024
Naam: Giovanni Hartogs  
img

Beste Marijke de Groot-Thijssen, dat was toch het RZEO? Zo ken ik het althans. Jan Roest (ome Jan voor mijn broer en mij) was onze buurman in de Resedastraat van 1974 tot 1978. Ook nadat wij verhuisd waren zijn we nog tot het eind bij elkaar gekomen, tot ome Jan en tante Tiny (zijn vrouw die eigenlijk Tjitske heette) beiden stierven in huize Peppelrode. Ome Jan heeft me wel eens een rondleiding gegeven op zijn werk. Hij werkte in wat toentertijd in de volksmond de Knakentoren heette. Nu heet dat Eindhoven Tower maar ik noem het nog steeds Knakentoren, hahaha.


Datum: 21-01-2024
Naam: Ben Brekelmans  
img

Giovanni, het Regionaal Ziekenfonds Eindhoven en Omstreken, RZEO, is in 1983 ontstaan uit: het Eindhovens Algemeen Ziekenfonds (EAZ) uit 1900, het Algemeen Ziekenfonds Eindhoven en Omstreken (AZEO) uit 1928 en de Aanvullende Ziektekostenverzekering Eindhoven en omstreken (AZVEO) Ziekenfonds Philips Ziekenzorg uit 1902.


Datum: 21-01-2024
Naam: Antoon Franse  
img

Het was RZEO Regionaal Ziekenfonds Eindhoven en Omstreken, daarna VGZ.