EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

9220

Bijdrager:

Jaar:

1990

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Tongelre, 't Karregat

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
OBS 't Karregat, 1990, groep 8, schoolkamp

Beschrijving

Het schoolkamp werd gehouden in Bergeijk en een van de activiteiten was vlotten bouwen. En vanaf Borkel en Schaft op die vlotten tot aan de Venbergse watermolen de Dommel af te zakken. Klaar voor de start zijn: Van links naar rechts op de achterste rij: Suzanne de Greef, Mayliss Hélzel, Yvonne van den Boomen, Linda Bredschneijder, --, Joyce Michels, daarvoor Jorg van Waas, Aron de Beer, Joost Michiels, Joris Didden, Patrick Venhoven, Antal de Jong, Robin v.d. Steenhoven, daarvoor Juul van Hoof, Luc Daamen, Joris van Amsel, daarvoor Paul Kuijken en Sonja Sengers, Maarten de Ridder, daarvoor Marysa Rozemeijer, Mikel, Lowie Jongeneel, daarvoor Steven Keller, Merel Herzberg en Christel v.d. Mortel. Vooraan: Ronald Ijkelen, Hugo Jonker, Martijn van Iersel, Suzanne Vogels, Noortje Geeris, Anne Hautmans, Lieke Maas, daarachter Mieke Bijl, Jojanneke Haaksman en Lieke Hoogestraaten.


Geplaatst op

12-02-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 13-02-2007
Naam: Fenny Mathijsen  
img

Voor de achterste rij is het handig de namen allemaal achter elkaar te lezen. Ik heb de aanwijzingen daarvoor en daarachter gebruikt omdat er eigenlijk behalve de voorste rij geen echte rijen aanwezig zijn.


Datum: 25-04-2007
Naam: Noortje Geeris  
img

Wat leuk om onze oude klas weer terug te zien! Wat hebben we een te gekke tijd gehad met zijn allen. Vooral het schoolkamp van groep 8 was onvergetelijk!