EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

8537

Bijdrager:

Jaar:

1964

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

The Satellites

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
The Satellites

Beschrijving

Bandje uit de jaren zestig. Frits van Antwerpen Orgel-Gitaar-Zang, Gerrit Wagtelenberg Bas Gitaar, Ton Sprengers Gitaar-Zang, Cees van Antwerpen Drums, Rob Erkelens Gitaar-Zang. Gerrit Wagtelenberg was destijds mijn buurjongen. Op de site van BttS las ik dat Cees van Antwerpen helaas is overleden.


Geplaatst op

14-01-2007

Reacties:

Datum: 14-01-2007
Naam: Wil van Hout  
img

De geheel linkse is Ton, helaas jong overleden.


Datum: 14-01-2007
Naam: Matty van de Zanden  
img

Rob Erkelens is ook overleden.


Datum: 28-02-2007
Naam: Frits van Antwerpen  
img

Eindelijk heb ik weer 'n ouwe makker teruggevonden! Na jàààààààààren weer contact met Gerrit Wagtelenberg. Wij blijken de enige twee nog levende bandleden te zijn van The Satellites


Datum: 13-06-2007
Naam: Friedy Wichard  
img

Gerrit Wagtelenberg zat bij mij in de klas op de ULO. Zou het wel leuk vinden een berichtje te krijgen.


Datum: 14-06-2007
Naam: Frits van Antwerpen  
img

Niet alleen mijn broer Cees is overleden, maar óók twee andere leden uit deze band, t.w. Ton Sprengers 9 ( Links op de foto ) én Rob Erkelens ( rechts op foto ) Gelukkig heb ik sinds enige tijd weer kontakt met Gerrit. We zijn allebei, ieder op zijn manier, nog aktief in de muziek. De site van mijn huidige band is: www.7th-streetmenband.com


Datum: 25-01-2009
Naam: Cindy Huntelaar - Erkelens  
img

Ik ben de jongste dochter van Rob Erkelens. Via mijn nichtje kreeg ik deze site door, wat ik natuurlijk heel erg leuk vind. Ik vind het heerlijk om zo nog iets uit het verleden van mijn vader terug te zien / vinden !!
Helaas is mijn vader ( een prachtig mens ) al heel jong overleden. Hij is maar 49 jaar geworden !!
Denk nog elke dag aan hem. Pa ik mis je..............xxxx


Datum: 06-04-2010
Naam: Daniel Erkelens  
img

Hallo ik ben Daniel de oudste zoon van Rob Erkelens, en ben blij hier informatie te vinden van mijn vader. Ben namelijk sinds vorig jaar bezig alles over mijn vader te zoeken, daar ik hiermee een ode wil brengen aan mijn vader. Ik wil derhalve een oproep doen, als er mensen zijn die info hebben over mijn vader deze mij toe te sturen, zodat ik zoveel mogelijk feiten boven water kan krijgen over deze periode van mijn vader. Ik dank in ieder geval iedereen die mij en mijn zuster Miranda tot nu hebben voorzien van informatie, wij weten dit zeker te waarderen.


Datum: 28-02-2012
Naam: Annemarie van Antwerpen  
img

ik ben het peetkind van Frits van Antwerpen. Erg leuk om deze foto's van vroeger te kunnen zien. Vind het ook altijd erg leuk wanneer mijn vader weer verteld over vroeger en ik wil alles weten.


Datum: 02-03-2012
Naam: Daniel Erkelens  
img

Beste Annemarie, ik heb net je reactie gelezen, en wilde je laten weten dat ik net als jij op zoek ben naar materiaal uit die tijd. Mijn vader was de gitarist aan de rechter zijde van de foto, en heeft in die tijd ook de 3 opgericht. Als je open staat voor het delen van informatie, dan wil ik je graag uitnodigen voor een kopje koffie. Ikzelf zou dit leuk vinden, daar ik namelijk druk doende ben met alles omtrent mijn vader bij elkaar te krijgen, daar hij een boek heeft geschreven en ik die met foto`s wil aanvullen. Mocht je mij willen bereiken dan kan dit via dit Email adres. Wens je verder veel plezier met het luisteren naar die verhalen, en zie je reactie graag tegemoet.
Met vriendelijke groet, Daniel Erkelens
<<< De naam van Daniël onder deze reactie is tevens zijn persoonlijke emailadres. (red.) >>>


Datum: 07-05-2013
Naam: Yuri  
img

Hoi Annemarie,
Gelijk heb je! Het was een bijzondere familie in een bijzondere tijd.
Deze band is later opgegaan in de Cavaliers, ik kwam er bij toeval achter dat hier zelfs het nodige materiaal van op Youtube staat. Toen ik ontdekte dat het single'tje Claudette / Assepoes een hit is in de piratenwereld en voor collectorsprijzen over de toonbank gaat.. wilde ik zelf ook heel graag een exemplaar hebben. Het is gelukt er één te kopen en die komt in een mooie lijst aan de muur te hangen! Jammer dat ik het niet meer met mijn vader Cees kan delen :(
groetjes,
je neef.


Datum: 08-05-2013
Naam: Daniel Erkelens  
img

Yuri, kun je mij misschien laten weten waar op Youtube kan ik een keer gaan kijken, daar misschien zelfs ook een cd`tje kopen begrijp je, alvast bedankt voor je info.
<<< Door op jouw naam  (in het blauw) te klikken kan Yuri een persoonlijke email naar je sturen. (Red.) >>>