EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

7233

Bijdrager:

Jaar:

1976

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

EVV Eindhoven

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Olé Olé voor EVV - 3

Beschrijving

Hier weer zo'n geweldige single van Theo de Vries en zijn Femmes Fatales die uitgebracht werd toen EVV naar de Eredivisie promoveerde in het seizoen 1975/76. En wat te denken van het I.A.K.?


Geplaatst op

13-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 14-11-2006
Naam: Rene Frencken  
img

Volgens mij klopt de datum 1975/76 niet. Zie datum op de trommel: IAK 1928-1978.


Datum: 14-11-2006
Naam: Rene Frencken  
img

Of de single is niet uitgegeven ter ere van de promotie, maar om een andere reden?


Datum: 15-11-2006
Naam: Fransje van Kollenburg - Van Hoof  

Wat leuk om dit weer te zien. Wij (de meiden van Femmes Fatales) waren heel trots op ons plaatje samen met Theo de Vries. We hebben erg veel plezier gehad, wat vast wel is te zien op de foto (en dat voor 's morgens vroeg 9.00 uur). En dit plaatje is inderdaad niet uitgebracht i.v.m. de promotie naar de eredivisie, maar bij het 60-jarig bestaan(?) Als cadeau voor ons optreden hebben wij toen een nieuwe grote trom gekregen. Groetjes Fransje (dame links van de trom met trompet).


Datum: 15-11-2006
Naam: E. Beckers Derkx  
img

Hallo Fransje, je bent een beetje abuis (doos). We hebben dit plaatje opgenomen omdat EVV bijna failliet was. Vandaar WE WILLEN ZE HOUEN.
De meiden van de Femmes Fatales: V.l.n.r. boven: Ted Dekker, Marion van de Nieuwenhof, Pietie Geerts, Hetty Smeets. 2e rij: Cunera Snep, Theo de Vries, Viola van Daal. Onderste rij: Fransje van Kollenburg, Irene Brackel, Rianne Pulles, Marie Christine Bazelmans en Els Beckers. Wat een tijd, we hebben er nog regelmatig veel plezier om.


Datum: 16-11-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Els, Fransje, en ik alsmaar denken dat Marion v/d Nieuwenhof (zus toch van Louis?) in jullie rijtje zit, zwartwit gestreept en met bolhoed. Ben ik nou ook zo'n doos? Jullie actie van toen heeft trouwens wel geholpen. Ze zijn nog steeds alive maar nauwelijks kicking.


Datum: 16-11-2006
Naam: Fransje van Kollenburg - Van Hoof  

Marion is het schoonzusje van Louis en Marie Christine is het zusje van Louis, en ja jammer dat EVV niet meer doelpunten maakt. Zou erg leuk zijn voor Eindhoven. Misschien dat wij nog een keer moeten optreden op het voetbalterrein? Maar ja of de femmes fatales ook nog fatales zijn? Wel enthousiast en nog steeds vriendinnen van elkaar.


Datum: 18-11-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Ikke dus toch doos, Fransje, om maar met Els te spreken. Je ziet wel, net juist de getrouwde femmes worden door hun veranderde namen fatales!


Datum: 08-05-2017
Naam: Henny van Empel - Lathouwers  
img

Lieve Ben Brekelmans, bij toeval zie ik jouw naam 2x voorbij komen. Ik ken je natuurlijk van The Jerseys. Dit singletje heb ik ook en ook op cd. Natuurlijk, ik ben supp. van FC Eindhoven (voorheen EVV), maar dat weet jij allang. "We willen ze houwen, er is al zoveel naar de maan. We willen ze houden, de Aalsterweg die blijft bestaan". Ja, EVV was toen bijna failliet. Ook in 2009 bij 100-jarig bestaan zijn we weer financieel gered en gelukkig nog steeds aan de Aalsterweg.


Datum: 17-06-2017
Naam: Henny van Empel-Lathouwers  
img

Laatst las ik ergens, dat het nummer van Theo de Vries "We willen ze houwen" nooit op single is uitgebracht. Maar dat is wel waar, want ik heb hem zelf, zowel als single als op c.d.!