EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

5502

Bijdrager:

Jaar:

1982

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

422 Kronehoef

Straat:

Boschdijk

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Koren / Zangverenigingen

Onderwerp 3.:

Kerkkoor, Laus Deo

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Parochieel Kerkkoor Laus Deo, 1982.

Beschrijving

Koorfoto in de St. Pauluskerk: november 1982. rij boven van links naar rechts: Bob Bovers, Pastor Peters (President), Kees Heijink, Jan van Doren, Cor Doreleijers, René Durray, Fried Verhoeven, Ruud Groenewegen, Louis Janssen, Jan Verdaasdonk en Ad Misdom (secretaris). rij midden van links naar rechts: Cor van de Ven, Frans Reijckers, Wim Geven (penningmeester), Lambert Tabak, Theo Bogers (dirigent), Toon Hageman, Jan Cooijmans, Jan Kantelberg (bibliothecaris), Henk van Mierlo, Jan van der Aalst en Joep Deeben. rij onder van links naar rechts: Bert Montagne, Frater van Gorp, Cor van Tatenhove, Martien van de Ven, Harrie Bakers (voorzitter), Jos van der Meulen, Toon Jacobs, Frater Radboud en Antonia Tabak (organiste).


Geplaatst op

25-08-2006

Reacties:

Datum: 25-08-2006
Naam: Bob Bovers  

Bij het sluiten van de oude Pauluskerk in juni 1995 heeft dit koor, onder de nieuwe naam Herenkoor Laus Rediviva haar kooractiviteiten doorgezet in de Kapel van woonzorgcentrum Kronehoef aan de Kloosterdreef in Eindhoven. Bovenstaande foto met koorgegevens komen uit het archief van ons voormalige koor waarvan ik lid was en de laatste 7 jaren tot 1995 tevens secretaris.


Datum: 29-04-2014
Naam: Louis Janssen  
img

Op deze foto, gemaakt op het altaar van de Pauluskerk staat op de eerste rij wel Harrie Bakers, maar hij was niet de voorzitter. Een andere Harrie Bakers is heel lang voorzitter van Laus Deo geweest, maar staat niet op deze foto. Hij is enige tijd, door omstandigheden vervangen door (ad interim) Cor v.d. Ven; later, ik weet niet wanneer, opgevolgd door Ad Misdom! Leuk, deze oude plaatjes nog ns te bekijken!


Datum: 14-02-2015
Naam: Martha Van der Velden  
img

Mijn broer was daar ook bij in de jaren 1978, enz. Zijn naam was Piet Franken maar kon hem niet ontdekken op de foto. Geloof dat hij er 10 jaar bij was. Graag antwoord hierop en of er een foto is waar hij ook bij staat. Hij is inmiddels overleden, in 1994.
M van der Velden Franken.
New Zealand