EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

36413

Bijdrager:

Jaar:

2009

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

431 Generalenbuurt

Straat:

Sterkerstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Sterkerstraat

Beschrijving

Tja je gelooft je ogen niet. 50 meter straat en zonder huizen. Maar let wel...5 straatnaambordjes op de muur en op paaltjes. De gemeente had niks anders te doen zeker. Dit is een zijstraat van de Vlasserstraat en de Eckartseweg Noord.


Geplaatst op

18-11-2015

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 19-11-2015
Naam: Tini van Rooij  
img

Alweer enkele jaren geleden is de gemeente dit soort straatjes, ik weet niet of de Sterkerstraat hier ook bij hoorde, ondanks dat er geen huisnummers waren, straatnamen te geven. Dit gebeurde mede op verzoek van de politie. Als er hier dan iets gebeurde dan konden zij in hun proces verbaal een straatnaam noemen in plaats van b.v. het straatje tussen de X en de Y-straat ter hoogte van huisnummer Z. Ook de binnenhofjes en expeditiestraatjes kregen een naam en zo zag je weer oude namen terug zoals het Annahof en het Volderhof. Andere voorbeelden: Achterom, Achterstraat, Expeditiestraat ......


Datum: 19-11-2015
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Maar goed dat er geen huizen staan want je zult maar zo'n vieze, altijd stinkende vuilnisbak (soms meer dan één) voor je deur of onder je balkon krijgen.


Datum: 24-11-2015
Naam: Wim Lodewijks  
img

Tini, Sterkerstraat hoort daar niet bij. Dit straatje heeft al vanaf het ontstaan in 1959 zijn naam.


Datum: 24-11-2015
Naam: Wil van Hout  
img

Naar alle waarschijnlijkheid, heeft Marijke zelf geen ondergrondse container voor de deur. Anders zou ze beslist anders redeneren. Het is een hele vooruitgang. Deze bakken worden als ze vol zijn meteen geleegd, kan ik je vertellen. Een ander verschijnsel is, het plaatsen van vuilnis zakken door figuren die niet in bezit zijn van een gemeente kaart. Zulke mensen, waarschijnlijk Noord Europeanen, die huizen bewonen van Huisjesmelkers zonder vergunning, bederven de woon-omgeving en woongenot. De onrechtmatig geplaatste vuilniszakken worden doordat ze nog geruime tijd zo staan, kapot getrokken door de zwerfhonden en katten. Zo wordt het een rotzooitje dat, gezien er weinig aan gedaan wordt, ook nog veel stank veroorzaakt.


Datum: 25-11-2015
Naam: Frans Snoek  
img

Tja mensen als je even oplet zie je een rood-wit lint waar de zakken in moeten. Dus de zakken ernaast, of de bak zit vol of is stuk. En niet alleen katten en honden maar ook kraaien en meeuwen trekken de zakken open..Tja wat doe jij als je geen eten hebt door het toedoen van de mensheid.


Datum: 28-11-2015
Naam: Bert van Diepen  
img

Wat lees ik nou beste Wil van Hout, "waarschijnlijk Noord Europeanen." Het lijkt me dat Scandinaviërs juist de meest milieubewuste Europeanen zijn die je niet gauw van afvaldumping zult kunnen betichten.


Datum: 28-11-2015
Naam: Wil van Hout  
img

U begrijpt het al, Ik had ze graag de schuld willen geven, maar duidelijk heb ik bedoeld Oost Europeanen. Ik weet niet of het wel een Freudiaanse misser is geweest, Ik denk het niet. De wind uit het Oosten in de winter deugt al niet. Maar in de zomer kan het wel lekker lang warm blijven.