EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

24355

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Overige Bands / Orkesten

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Jack Bierensband

Beschrijving

Jack Bierensband. V.l.n.r. boven: Huubke van Geffen (blazer), John van Gennip (overleden, gitarist zanger), Theo Verheijen (organist trompettist). Onder: links Tommy van Bokhoven (basgitarist) en rechts Jack Bierens (drummer). De Jack Bierensband was destijds `n sjiek orkest. Hadden alles goed voor elkaar. Goed geluid, mooi in `t pak en Jack wist het allemaal goed aan de man te brengen en te verkopen. Ze zaten in het circuit van de grotere partijen en traden ook op als begeleidingsorkest van diverse artiesten.


Geplaatst op

28-05-2010

Reacties:

Datum: 15-02-2011
Naam: Theo Verheijen  
img

Vele jaren in deze band gespeeld met veel plezier. Ik ben bij Cees and his Skyliners begonnen en heb later een deel van de zang overgenomen van Jonh Lamers, nadat hij de band had verlaten en de band werd overgenomen door Jack Bierens en toen ook zijn naam kreeg. Groetjes aan alle muzikanten waar ik vroeger mee gespeeld heb. Muziek was mijn leven! Theo Verheijen Organist, Accordeonist, Trompettist, Zanger.


Datum: 17-02-2011
Naam: Ben Brekelmans  
img

Hoezo "muziek WAS mijn leven", Theo? Dat is het toch nog steeds, ook al is het dan niet meer zo actief. Het scheelde niet veel of we hadden in de 70's samen in deze overal en heel erg veel optredende Jack Bierens Band gezeten. Voor mij TE veel en daarom kwam het er niet van, weet je nog? Fijne muzicollega en prima allround muzikant, dat ben je voor mij nog steeds!


Datum: 20-03-2013
Naam: Jack Reynders  
img

Leuk, Tom om je hier op deze foto te zien. Dat waren nog eens tijden en echte muzikanten. Fijn dat Eindhoven in Beeld dit heeft mogelijk gemaakt. Zo kom je elkaar nog eens tegen na 30 jaar.


Datum: 04-12-2019
Naam: Mariska van Gennip  
img

Wat mis ik je toch pap! (John van Gennip)