EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

24185

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

412 Hemelrijken

Straat:

Hemelrijken

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Beroepsonderwijs / Nijverheidsscholen / ROC / Summa College

Onderwerp 3.:

Overig Beroepsonderwijs etc.

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
ULNO Hemelrijken

Beschrijving

1965? Klas IIC van het Uitgebreid Lager Nijverheids Onderwijs ofwel de 3-jarige vooropleiding tot lerares in het huishoud- en nijverheidsonderwijs aan het Hemelrijken. Achterste rij v.l.n.r.: Els Smolders, Monique Nijsten, Ellen de Vroom, Lucia Visker, Marij Thijssen, Plon Vervest, Christien Nissen, Francien Vlijmincx, Coby van Swaay. Middelste rij v.l.n.r.: Bertie Mesman, Joke Roest, Yvonne van Nistelrooy, Else-Marie Peters, Egidia Heijenberg, Karin Verheijden. Voorste rijv.l.n.r.: Mary Nieuwendael, Hanny Spijkers, Rinie v.d. Wijst, Rietje Smeets, Marjo Mennen. Met dank aan Else-Marie Peters.


Geplaatst op

13-05-2010

Reacties:

Datum: 13-05-2010
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Else-Marie en ik kijken op deze foto niet al te vrolijk. Reden hiervan was dat even tevoren een vriendinnetje van ons, Maria Coolen, bij een verkeersongeluk op weg naar school (ander klas maar wel ULNO) was omgekomen. De Bijenkorf was in aanbouw en op de hoogte van de oversteek Demer/Piazza, waar op dat moment een bouwschutting stond en een in- en uitrit was voor bouwverkeer heeft een windvlaag haar onder een vrachtwagen doen komen. Over deze school niets dan leuks te vertellen. Waren drie geweldige jaren op het Hemelrijken, in een klas met meisjes uit alle windrichtingen.


Datum: 17-05-2010
Naam: dimphie brekelmans  
img

Hallo, Carien Verheijden is mijn nichtje, weet iemand waar ze nu woont. Ik ben haar al jaren op zoek, ook mijn neef Bart ...... Ik hoop dat ik een antwoord krijg.