EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

22665

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

237 Kruidenbuurt

Straat:

Centauriestraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Centauriestraat

Beschrijving

Een foto van een gedeelte van de Centauriestraat. De foto toont de rechterzijde van de straat richting Edelweisstraat.


Geplaatst op

18-12-2009

Reacties:

Datum: 28-12-2010
Naam: Henriette van Mol Hess  
img

Leuk. Dit is de straat waar ik ben geboren, op nummer 39.


Datum: 08-01-2015
Naam: Mia Jacobs van Brussel  
img

Hallo Henriëtte. Als ik het goed heb ben jij de zus van Henrie Hess? Ik ben de zus van Loet van Brussel, vroeger waren dat dikke vrienden. Wij woonden op nr. 19 in de Centauriestraat en ook ik ben daar geboren. Mijn andere broer Henk woont daar nog op nr. 19. Ik ken nog mensen die daar ook gewoond hebben. Wij waren met zeven kinderen, vijf jongens en twee meisjes, Loet is de jongste en ik zit daar boven en dan kwam Henk, Piet, Theo, Anet en Jan als oudste, maar die zul jij niet allemaal kennen. Als ik het me goed herinner, was jij jonger dan Henri en zijn jullie verhuisd naar de Tivolilaan? Ik heb Henri nog een keer gezien op een expositie van schilderijen. Laat nog eens iets horen?


Datum: 09-01-2015
Naam: Henriette van Mol Hess  
img

Hoi Mia, Wat leuk dat je 'n bericht stuurt op de foto. We zijn toen verhuisd naar de Moreelselaan. Ieder een eigen slaapkamer en een douche en warm water, wat een luxe toen. Wij waren thuis met 5 kinderen. Jozef, Henrie, ik, Wilma, Rob, allen nog gezond. En wat leuk dat jouw broer daar nog woont. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad.in de Centauriestraat. Hoe gaat het met Loet? Heb jij ook facebook?
ik wel. Groetjes en tot mails, Henriette.
=== Dames fijn dat jullie elkaar gevonden hebben. Willen jullie a.u.b. de correspondentie via e-mail voortzetten? Je vindt elkaars e-mailadres door te klikken op de naam onder de reactie, in blauw. Alvast dank, Redactie. ===


Datum: 11-01-2015
Naam: Peer vanBokhoven  
img

Hallo Henriette, ik ben Peter van Bokhoven en woonde op nr 40 met mijn ouders, mijn oudere broer Tom en jongere zus Karin. Ik ben bevriend geweest met je broer Robbie en ben ook nog aantal keren op de Moreelselaan bij jullie geweest. Leuk om de foto's van de Centauriestraat terug te zien.


Datum: 06-02-2016
Naam: Henk Schenkelaars  
img

Hoi beste mensen ik heb tot mijn trouwen in de Centauriestraat 32 gewoond. Wij hadden een snoepwinkeltje. Ik vond het fijn dat Henriette van Mol Hess een mailtje had gestuurd met de vraag of ik in de Centauriestraat had gewoond. Toen ik vertelde dat wij een snoepwinkeltje hadden wist ze dat ik het was. Haar broer Henri heb ik goed gekend. Ik heb verschillende namen gevonden die in de Centauriestraat hebben gewoond en zou het fijn vinden als ze mij eens een berichtje stuurden.