EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

18936

Bijdrager:

Jaar:

1970

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Horeca

Onderwerp 2.:

Cafés

Onderwerp 3.:

Stratum, Ome Keesje

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Café elftal Jan Hugers

Beschrijving

Staande vlnr Leo Zwart, Frans Louwers, Willie Smulders, Door Dekkers ! Zittend Piet Reniers, Piet van Akkerveken, Cris Louwers, Huub Bruinen en twee onbekend.


Geplaatst op

26-02-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 27-02-2009
Naam: Jo Geerings  
img

Dat is mooi. ik wist niets van het bestaan van deze foto. Ik was penningmeester van deze ploeg. Jan Huggers is mijn neef en de speler naast Huub Bruinen is mijn zwager Toon de Jong. Bij Piet Akkerveken ben ik jaren over de vloer gekomen. Hij woonde in de Laurierstraat net als ik, later heeft ook Frans Lauwers in de straat gewoond. Dat waren leuke tijden, eerst voetballen en daarna een pilsje drinken bij Jan en zijn vrouw Kitty (café Ome Keesje) aan de Heezerweg. Annie doe de groeten aan je man Piet van Jo en Marie Geerings. Bedankt voor deze mooie foto.P.S. Ik heb nog een bekertje wat wij gewonnen hadden op het Kubo Toernooi 1969 gespeeld op het SWS veld naast Animali.


Datum: 04-05-2014
Naam: Annie van Akkerveken  
img

Ja, Jo en Marietje, dat was een mooie tijd maar die tijd is nu voorbij,,,,,Piet is er niet meer, is drie maanden geleden overleden, dan weten jullie dat. Ik hoor het nog wel.
Gr. Annie.!!!


Datum: 05-05-2014
Naam: Jo.Geerings  
img

Annie gecondoleerd met het overlijden van Piet.Hoe oud is hij geworden? Sterkte toegewenst van mij en ons Marie. Piet Reniers naast jullie Piet is ook enkele jaren geleden overleden.Maar wij hopen dat het met jou goed gaat.