EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18534

Bijdrager:

Jaar:

1950

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

612 Philipsdorp

Straat:

Strijpsestraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

St Jozef MULO voor meisjes

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
St. Joseph ULO Strijpsestraat

Beschrijving

Deze foto heb ik gekregen van mijn zus Lenie Hendriks-De Baar. Van welke klas deze foto is, is niet bekend. Wel een aantal namen. Vanaf links onderaan: Ans Broers, Helga Poppe, Dinie Dreters, Sjannie Evers, Lenie de Baar, Icie Jansen, Toos Raaimakers, Annie Simmers, Ellie Pax, Wies Hurks, Juffrouw Wichman, Toos van de Braken, Ellie Lelieveld, Lies van de Tillaar, Jo van Hees, Rita Vos, Annie van de Broek, Narda van Houtert, Anny van de Wiel, Leny Gelsing, Betty Coppelmans, Irene Boogaerts, Corrie ..., Nelly Hunting, Sjaantje van der Heijden, Annie Bastein


Geplaatst op

20-01-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 20-01-2009
Naam: Christine Manders-Meulensteen  
img

Juffrouw Wichmans was in 1964 onze klassenlerares, vierde klas. Zij gaf algebra/wiskunde en woonde op de Strijpsestraat.


Datum: 23-02-2011
Naam: Marleen Stuut  
img

Deze foto moet ongeveer van 1951 zijn. Ans Broers woonde op de Hastelweg en is vrij jong gestorven. Jufrouw Wichman was ook onze Engelse lerares en Zr. Albertina onze Lerares Duits. Jufr. v.d. Zanden was lerares Geschiedenis.
Toen we 50 werden hebben we nog een reunie gehad. In 1991. Daar was ook Jufr. v.d. Zanden oftewel Mevr. Folmer bij. Met Bep de Veer, Rietje Basten, Wil Nent en Margareth Paaymans hebben we nog steeds contact.


Datum: 19-11-2013
Naam: Anny Busch  
img

Mijn reaktie op het tijdstip van getoonde foto is toch zeker 3, 4 jaren later. Ik dacht dat we zeker al 14, 15 jaar waren. Leuk zou het zijn als we eens een reünie op de been krijgen. Van Keulen uit is het voor mij iets moeilijk, te meer daar ik met niemand uit de klas nog kontakt heb. Over een teken van leven van een van de dames zou ik me erg verheugen. Groetjes van hier. Anny Busch/Simmers