EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

17348

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

731 Genderbeemd

Straat:

Karel de Grotelaan/Blaarthemseweg*

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Benzinestations

Onderwerp 3.:

Blaarthemseweg

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Shell benzinepomp

Beschrijving

Hoek van de Blaarthemseweg


Geplaatst op

07-10-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 10-10-2008
Naam: Ad Pluijm  
img

Mieke over het jaartal van deze foto kan ik je wel helpen, het is in 1969 en waarom weet ik dat zo zeker? De vrachtwagen die op de foto staat is van Marinus van der Staak, groothandel in groente en fruit en de chauffeur was ik. Wij gingen altijd aftanken bij Koopmanschap aan het einde van de Blaarthemseweg, dat ging toen op rekening dat was gemakkelijk. Kei leuk deze foto die ik meteen aan mijn privé album heb toegevoegd.
Mooi was die tijd....


Datum: 28-05-2009
Naam: Mieke Buis -Oerlemans  
img

Wat leuk Ad, ik was een beetje aan het bladeren. Inderdaad een hele mooie tijd, heerlijke jeugd gehad...


Datum: 24-10-2010
Naam: Toine Verhoeven  
img

Mieke ,jij moet de dochter zijn van Nel (Oerlemans)-Jannes. Gerrie Janssen, destijds een goede vriend van mij, heeft jou van de verdrinkingsdood gered. Hij kreeg hiervoor een horloge van het "Carnegie Heldenfonds". Toevalling hoorde ik vanmiddag dat mijn zussen Gielie en Corrie het nog over jullie en met name je moeder Nel hebben gehad.
Groetjes Toine (Twan) Verhoeven,destijds Blaarthemseweg 141.


Datum: 25-10-2010
Naam: Mieke Buis-Oerlemans  
img

Ja hoor...dat was ik..en dankzij Gerrie, ben ik er nog...
Wat een toestand..heb alleen helaas nog wat vergeelde en onduidelijke kranten knipsels..Want het heeft ook nog na een tijdje in de Philpskoerier gestaan..
Ik dacht maar een ding toen ik naar huis fietste, wat zal ik op mijn donder krijgen. Moest ook na een bad voor straf naar bed...nou ja zeg..!!
Maar helaas ons pap en mam zijn niet meer..Ja, was een echte held Gerry..


Datum: 25-10-2010
Naam: Piet Knook  
img

Dit moet een foto uit de begin jaren 70 zijn want die DAF heeft een kantelcabine En de eerste DAF met kantelcabine was in 1970.


Datum: 26-10-2010
Naam: Ad Pluijm  
img

Mag ik het houden op 1969 want in 1970 werkte ik weer ergens anders Piet.


Datum: 27-10-2010
Naam: Piet Knook  
img

Ad, van mij wel hoor, die DAF op de foto is een FA 1600 of een FA 1800 bak wagen. Het kenteken is niet te lezen. maar het lettertype van de pomp "Shell" is van de beginjaren 70, toch?


Datum: 27-10-2010
Naam: Ad Pluijm  
img

Het kenteken begon met MA en dan 4 cijfers. Heb er nog een foto van maar die is ook slecht te lezen. Zal hem opzoeken en hier plaatsen.


Datum: 11-12-2011
Naam: Felix Jannes  
img

Achter deze pomp van Shell had familie Jannes een autosloperij..


Datum: 12-12-2011
Naam: Toine Verhoeven  
img

Hallo Felix,wat leuk hier een berichtje van jou te zien. Jouw zus Lenie was destijds vriendin van mijn zus Corrie. Wij hebben elkaar in de 50-er jaren veel ontmoet;ook je broer Bart. Woon al meer dan 30 jaar in Limburg maar kom nog vaak in Eindhoven en omgeving. Zou het leuk vinden je eens te ontmoeten. Groetjes,Toine Verhoeven (destijds Blaarthemseweg 141).
<<< Een persoonlijke email sturen kan door op de naam (in het blauw) te klikken. (red.) >>>


Datum: 07-02-2012
Naam: Willy Biermans-Pijnenburg  
img

Wij, de fam. Pijnenburg, woonden links langs het pand van fam. Jannes op de Blaarthemseweg. Wij zijn in 1954 verhuisd naar de Tinelstraat 66.
Ik speelde vaak met Tonnie Snijders.


Datum: 07-02-2012
Naam: Toine Verhoeven  
img

Dag Willy, jij bent dus een dochter van "politie" Pijnenburg ??!! Jouw en mijn ouders waren destijds goede kennissen van elkaar; wij woonden op Blaarthemseweg 141.
Ik ben vele jaren erg goed bevriend geweest met jullie Gerard en José, die al sinds jaren in Gestel (Budel) wonen. Aan deze vriendschap is ca. 15 jaar geleden een einde gekomen, jammer,maar toch. Ik kan me voorstellen dat jij mij nog kunt herinneren uit die "goede oude" tijd.


Datum: 08-02-2012
Naam: Willy Biermans-Pijnenburg  
img

Hoi Toine, ja, na jullie vriendschap is het met Gerard en Marie José niet goed afgelopen. Op 9 juni 2003 is onze Geerd plotseling aan een hartstilstand overleden. Marie José had daar zoveel verdriet van dat zij een ernstige leverkwaal heeft gekregen en in maart 2008 ook is overleden. Dus Budel is allang niet meer. Zij zijn wel allebei begraven in Budel Schoot op het kerkhof.