EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

10754

Bijdrager:

Jaar:

1977

Stadsdeel:

Woensel

Buurt:

434 Oude Gracht-West

Straat:

John F Kennedylaan

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Kennedylaan, 1977

Beschrijving

Bijna klaar zo te zien.


Geplaatst op

01-04-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 04-04-2007
Naam: Jac Van Dijck  
img

Met de irritante hekwerken erlangs met verticale spijlen, waardoor je niets van het aankomend verkeer zag als je omhoog kwam rijden. Hierdoor gebeurden er veel ongelukken met van rechts komend verkeer. Ze zijn toen ook vrij vlug vervangen door hekwerken met horizontale regels ertussen. Dit is ook weer gevaarlijk want daar kun je makkelijk opklimmen.
Bij de nieuwe verlaagde bruggen van de ventweg langs de Jeroen Boschlaan hebben ze enkele jaren geleden weer hetzelfde gedaan met als gevolg veel ongelukken door slecht zicht. Hier hebben ze enkele maanden geleden er telkens twee spijlen tussenuit gezaagd, zodat het iets beter is geworden.


Datum: 04-04-2007
Naam: Tini van Rooij  
img

Dat irritante hekwerk is vervangen, maar niet weggegooid. Het is later geplaatst op het viaduct Tempellaan. Hier heb je het genoemde probleem niet omdat deze kruising is uitgevoerd als een half klaverblad.


Datum: 18-04-2013
Naam: Tini van Rooij  
img

Maar ik geloof niet dat iemand er iets van heeft geleerd. Bij de ombouw van de Sterrenlaan is het doorzichtige hekwerk weer vervangen door hekwerken met verticale spijlen. Hoeveel ongelukken moeten hier weer gebeuren voordat dat wordt opgelost?