EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

10125

Bijdrager:

Jaar:

1994

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

234 Tivoli

Straat:

Arnaudinaplein

Onderwerp 1.:

Gedrukte en Geschreven Media

Onderwerp 2.:

Ansichtkaarten

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Arnaudinaplein, Tivoli.

Beschrijving

Achter op deze kaart staat: Tivoli is in 1994 door de gemeente aangewezen als aandachtsgebied. Door extra inspanning van bewoners, gemeente, O&O en andere instellingen wordt de wijk weer iets om trots op te zijn. Uitgave: Gemeente Eindhoven en Buurtvereniging Tivoli. Druk: Greve Offset BV. Fotograaf: J. Lammers. Zie ook foto 11083.


Geplaatst op

13-03-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 22-02-2012
Naam: Gesna Heesakkers  

Kortgeleden ben ik nog eens langs mijn geboortehuis gereden, Arnaudinaplein 23.
In mijn jeugd was op dit plein een hele grote speeltuin die dagelijks bevolkt werd door tientallen kinderen uit de omgeving. Er stonden heel veel speeltoestellen, schommels, schuitjes, een hoge- en een lage glijbaan, een zweefmolen, een hoge kabelbaan, een rolton waar je in moest lopen een loopton waar je op moest lopen; je hield je dan vast tussen een rekje, een grote familieschommel en diverse grote en kleine wippen, een hele grote houten klimtoren, rekstokken en ik meen ook een of andere draaimolen. Topvermaak in die tijd!
Nu is het aangepast aan deze tijd met hier en daar een superverantwoord speeltoestel en ruimte voor de tieners die het zo te zien best naar hun zin hebben.


Datum: 30-09-2021
Naam: Adil bouahamda  
img

Hoi. Wat een geweldige leuke en mooie foto is dit. Dit ben ik (in geel T-shirt) samen met de oude vriendengroep. Kan me nog goed herinneren dat deze foto werd genomen. Van links naar rechts zijn het: Ednan, Jacob, ikke dus, Fathi, en Nagihan.