EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

10044

Bijdrager:

Jaar:

1955

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

222 Gerardusplein

Straat:

St Gerardusplein

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

Klepperclub Gerardus Majella

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Klepperclub St. Gerardus

Beschrijving

De klepperclub van Stratum, de eigenlijke naam weet ik al niet meer, maar ik dacht St. Gerardus. Wij oefenden altijd in het parochiehuis en hebben ook opgetreden in Katholiek Leven op de Wal, en tijdens de kersenfeesten in Mierlo toendertijd. De leiding was toen in handen van (op de achtergrond links) dhr. de Boer, vervolgens zie je dhr. Houkes dan dhr.? (deze was volgens mij de pianist) en de Hr. Vonk (was de dirigent). Herkenbare personen zijn voor mij de zoon van dhr. Houkes, Bennie Waterkamp, vooraan in het midden de broer van Bart Roggen (de kleinste van het stel), verder herken ik 4 gebroers Dekkers waarvan Herman helemaal rechts op de foto, daarnaast staat Toon Smulders, vervolgens Henk Struik, dan Gerard Fabrie, dan de andere Dekkers, dan ... van Keulen, achter hem staat .... v/d Goor en rechts van .... Roggen staat nog een jongen van Dekkers. De rest van de gezichten ken ik niet meer. ===Een ander plaatje van deze klepperclub: foto 992.


Geplaatst op

10-03-2007

Reacties:

Datum: 11-03-2007
Naam: Henk MariĆ«n  
img

Hoi Gerard. Een aantal van de namen die jij noemt, komen ook bij mij weer bovendrijven als bekenden uit onze parochie, hoewel ik nooit bij die klepperclub geweest ben. Kun je misschien wat preciezer zijn over de plaats waar die jongens staan?
Ik herinner mij jou als bewoner van de Chrysantenstraat, klopt dat? En ook als klasgenoot op de lagere school.


Datum: 11-03-2007
Naam: Wil van Hout  
img

Unne klepper die nie boven het vuur gehauwe war kon ginne goeie zijn. Leg uit Gerard?


Datum: 29-01-2011
Naam: Leo van de Werf  
img

Hoi Gerard, voor mij zijn er nog wel enkele bekenden bij en Henk Mariën en ik hebben, samen met jou broer Frans, alle 6 de klassen doorlopen. Hopelijk gaat het met jullie ook nog goed 65 plussers! Afgelopen zaterdag heb ik nog een feestje gehad met Leo Daverveld en Peter Vermeulen. Groetjes van de Hortensiaboys, tot ziens of horens houdoe!!!!!!!!!